Η δημιουργικότητα του Μάριου Σαλματάνη από την Κηφισιά, τώρα και στην Πάρο. Χαλαρώστε με ένα special  cocktail, απολαύστε το φαγητό σας σ’ ένα lounge περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, από το πρωί έως το βράδυ. Ιδανικά και για αξέχαστες εκδηλώσεις.

Chef Μάριος Σαλματάνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Ανήκει στην τέταρτη γενιά μαγείρων της οικογένειας και συνεχίζει την παράδοση από το 1920, στο εστιατόριο «Σαλματάνης» στην Κηφισιά.
Μετά τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Γαλαξίδι, το πάθος για την μαγειρική τον οδήγησε στο Παρίσι όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο “Ecole Ritz Escoffier” με μεγάλη επιτυχία .
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στη Ελλάδα, συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο “Belvedere” στην Κρήτη, το “Silver bay” στο Θεολόγο, το «Φρουραρχείο» στην Αθήνα.
Παράλληλα με το εστιατόριο της Κηφισιάς, το 2012 δημιούργησε το restaurant – tapas bar “Thalassamou” στην Πάρο που έχει ως βάση την ελληνική μεσογειακή κουζίνα, με εποχιακές ντόπιες πρώτες ύλες και καινοτόμες καλοκαιρινές συνταγές.
Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στην ελληνική φύση, συλλέγοντας άγρια μανιτάρια και ψάχνοντας ελληνική τρούφα με το σκύλο του.