Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας και γνώσης, ξεκινώντας από το 1997 με πολύ θέληση και μεράκι στο να φτιάξουμε μια κουζίνα που το κρέας θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει σπίτι του καταφέραμε να εξειδικευτούμε στο να γνωρίζουμε και να επιλέγουμε το καλύτερο κρέας για τους πελάτες του εστιατορίου μας.

Η κουζίνα μας κατά κύριο λόγο είναι κλασσική ελληνική. Παρ’ ότι υπάρχει ένας μύθος ότι για να φας καλό ψητό σούβλας και σχάρας πρέπει να πας Στερεά ή Βόρεια Ελλάδα, τολμούμε να πούμε ότι εμείς το κύριο βάρος το έχουμε δώσει στη σούβλα και στη σχάρα.

Αν και βρισκόμαστε σε νησί εμείς έχουμε τον τρόπο πάντα να βρίσκουμε το καλύτερο κρέας. Φυσικά δε θα μείνουμε μόνο εκεί γιατί για να ολοκληρωθεί ένα μενού δε θέλει μόνο κρέας. Έτσι έχουμε εντάξει στο μενού του εστιατορίου μας παραδοσιακά πιάτα – μαγειρευτά που είναι σταθερή αξία στις σοβαρές ελληνικές ταβέρνες. Τα ορεκτικά, οι σαλάτες και τα επιδόρπια δεν εξαιρούνται ώστε να έχουμε ένα ωραίο γεύμα.

Και για τους λάτρεις το κρασιού επιλεγμένα εγχώρια και τοπικά κρασιά, για φανατικούς γευσιγνώστες!