Το εστιατόριο Aeoli βρίσκεται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο , στην περιοχή Λιβάδια , με πανοραμική θέα στον κόλπο της Παροικιάς , Πάρος. Η επιχειρηματική δραστηριότητα άρχισε το 1986 με τον ιδρυτή και δημιουργό Ανδρέα Καψάλη , ένας άνθρωπος της δράσης και μεγάλη εμπειρία στην επιχείρηση εστιατόριου. Στο “Aeoli ” μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων , που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των πελατών , ακόμη και των πιο απαιτητικών ( παιδιά , ερημίτες , επιδέξιους κρεατοφάγους , ερωδιοί , χορτοφάγοι , μακαρονάδες κ.λπ. ) .
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι κυρίως από την τοπική παραγωγικότητα , όπως λαχανικά , γάλα , τυριά και κρασιά από την Ένωση Παραγωγών και των τοπικών επιχειρήσεων , στο κρέας , τα ψάρια και το Αιγαίο κλπ.
Πιστοί στις παραδόσεις και ιδιαιτερότητες της γεύσης , προσφέρουμε χρόνια τώρα την ελληνική κουζίνα , παραδοσιακά πιάτα, όπως βόειο κρέας στη στάμνα, αρνί κλέφτικο , κόκορα , ρεβυθάδα Πάρου , ψητό καλαμάρι γεμιστό , ψαρόσουπα , κλπ.